Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2011

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...



Ολοκληρώθηκε σήμερα κι η 23η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της superleague χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στα 4 παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα, είχαμε καρέ της ισοπαλίας, αφού κανένα παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή. Λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου πρόλαβα να δω μόνο το 2ο ημίχρονο του Ξάνθη-Λάρισα κι είναι το μοναδικό ματς για το οποίο έχω άποψη.
Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν στην τρίτη θέση τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καθώς ισοφαρίστηκαν στο 80ό λεπτό από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόστιαν Μάρα.
Το Ατρόμητος-Άρης έληξε με λευκή ισοπαλία κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, αν ήταν πιο τυχεροί στα δοκάρια του Μπομπαρντίγια και του Καστίγιο.
Ο Πανιώνιος πήρε σημαντικό πόντο στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με γκολ του Μήτρογλου σε μια από τις τελευτίες στιγμές του αγώνα.
Και πάμε τώρα στο παιχνίδι Ξάνθη-Λάρισα. Οι βυσσινί απέδειξαν για ακόμη μια φορά φέτος ότι δικαιότατα θ' αποχαιρετήσουν τα σαλόνια της α' εθνικής καθώς και σήμερα ήταν αποκαρδιωτικοί. Δεν μπορεί μια ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία όταν στη σύνθεσή της έχει καδρόνια τύπου Ρέντζα, Κολοβέτσιου και Τσιμπάμπα (ο τελευταίος δε σκοράρει ούτε σε γήπεδο ράγκμπι!!!). Πιστεύω ότι πληρώνει το γεγονός ότι στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας διάλεξε λάθος άνθρωπο. Ο Κωστένογλου δεν είναι ο προπονητής ο οποίος θα έκανε το ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν η ΑΕΛ, γιατί πολύ απλά δεν είναι του στυλ του. Όσον αφορά τη Ξάνθη, το συντηριτικό της παιχνίδι στο τελευταίο 20λεπτο, μου έδειξε ότι στόχος της ομάδας δεν είναι η είσοδος της στα πλέι οφ, αλλά η αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν πίεσε καθόλου, δε ρίσκαρε κι έδειξε να συμβιβάζεται με το βαθμό της ισοπαλίας.

ΥΓ1: Ο τερματοφύλακας της Λάρισας Τσοντοφάλσκι πρέπει να είναι ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη μύτη σ' όλη τη superleague. Η μύτη του αγγίζει επίπεδα Γιασεμάκη...
ΥΓ2: O Tουρέ Μετίν δεν είναι ολόιδιος ο Χίντο Τούρκογλου;
ΥΓ3: Αν έχετε μωρά, και δε μπορείτε να τα κοιμήσετε, δοκιμάστε να τα νανουρίσετε με μια περιγραφή του Τάσου Σταμπουλή. Πιστεύω ότι το όλο εγχείρημα θα πετύχει με μεγάλη ευκολία....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons