Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

92χρονη πυροβόλησε το γείτονά της επειδή δεν τη φιλούσε.

Με ημιαυτόματο πιστόλι πυροβόλησε μία 92χρονη τον 53χρονο γείτονά της, επείδή αρνήθηκε να τη φιλήσει.

H Ελεν Στόντινγκερ 92 χρόνων ζητούσε ένα φιλί, αλλά μετά την άρνηση του γείτονά της, η ηλικιωμένη από την Φλοριντα τον σημάδεψε ένα ημιαυτόματο πιστόλι και πυροβόλησε 4 φορές.

«Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι» δήλωσε ο γείτονάς της Ντουάιτ Μπέτνερ.

Η Στόντινγκερ παρέμεινε στην φυλακή, μια μέρα μετά αφότου συνελήφθη με κατηγορίες για επίθεση με θανάσιμο όπλο και πυροβολισμό σε κατοικία. Η επόμενη δικάσιμός της έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου.

Η 92χρονη γυναίκα γοητεύτηκε από τον άνδρα ο οποίος μετακόμισε στο διπλανό σπίτι έξι μήνες πριν. «Της πέταξα τα σκουπίδια από ευγένεια, αλλά αυτή μάλλον θα το παρεξήγησε» δήλωσε ο Μπέτνερ. Δήλωσε μάλιστα πώς η Στόντινγκερ είχε απειλήσει να τον πυροβολήσει πρόσφατα όταν εκείνος της είπε ότι είχε κοπέλα.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μπέτνερ είχε αντιδικία με την Στόντινγκερ όταν εκείνη ήρθε στο σπίτι του και αρνήθηκε να φύγει, σύμφωνα με μαρτυρίες. «Ήθελα ένα φιλί πριν φύγω». του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο Μπέτνερ ήταν στο τηλέφωνο μιλώντας με τον πατέρα του, όταν άκουσε πυροβολισμούς. Μια σφαίρα διαπέρασε το παράθυρο και τον γέμισε με τζάμια.

Η Στόντινγκερ είπε στις Αρχές ότι πυροβόλησε το νέο αυτοκίνητο του Μπέτνερ «το οποίο αγαπούσε πάρα πολύ».
ta nea online.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons