Δευτέρα, Μαΐου 30, 2011

"Αγανακτισμένοι" εναντίον Mega


Τις διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών προκάλεσε η αναφορά του Mega στον αριθμό των συγκεντρωμένων την Κυριακή. Υβριστικά σχόλια στη σελίδα του σταθμού στο Facebook. Τι ισχυρίζεται το κανάλι




100.000 «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα by fon1972



Ο τρόπος με τον οποίο κάλυψε το Mega τις συγκεντρώσεις των "Aγανακτισμένων" και κυρίως η αναφορά στον αριθμό των συγκεντρωμένων την Κυριακή (είπαν για 30.000), προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Δεκάδες πολίτες μπήκαν στη σελίδα του σταθμού και προχώρησαν σε υβριστικά σχόλια, με αποτέλεσμα το Mega να απενεργοποιήσει προσωρινά τη fan page.
Όπως ανακοίνωσε το Mega στο Facebook:
"Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς."
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήδη έχει πάνω από 2.000 σχόλια, εκ των οποίων τα περισσότερα αποδοκιμάζουν έντονα τη στάση του τηλεοπτικού καναλιού.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον η σελίδα έχει 15.000 λιγότερους fans.
Ακολούθησε νέο post από το Mega, που αναφέρει ότι ο σταθμός κάλυψε από την αρχή τις συγκεντρώσεις και καλεί τους χρήστες να δούν βίντεο από τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons