Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2011

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ...

Πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα play-off του Europa League έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε 0-2 (72` Βιεϊρίνια, 90` Γκαρσία) την Βαλερένγκα.
Ο κ. Μπόλονι έστησε σωστά την ομάδα και οι παίκτες έδειξαν τον γνωστό χαρακτήρα και το μέταλλο που διαθέτουν σε ένα ακόμη σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι και δικαίωσαν τον προπονητή τους για όσα είχε δηλώσει πριν από το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, έλεγξε τον ρυθμό και όταν πίεσε ψηλά η Βαλερένγκα έδειξε επιρρεπής στο λάθος. Μόνο στο διάστημα 20` - 30` ένοιωσε κάποια πίεση από τους Νορβηγούς αλλά δεν δέχθηκε καμία φάση στην περιοχή, αντίθετα είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν το κατόρθωσε.
Ο κ. Μπόλονι δεν έστησε με αμυντικές διαθέσεις την ομάδα αλλά σίγουρα υπήρξε εντολή να είναι όλοι προσεκτικοί και ίσως θα έπρεπε να έχει πιο πολλές βοήθειες ο Αθανασιάδης, πάντως ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση, έτρεξε και φάνηκε ότι δύσκολα θα αποκλειστεί από την Βαλερένγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και οι 2 ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν μπάλα αλλά δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό ενώ ο ΠΑΟΚ φάνηκε πάλι πολύ πιο επικίνδυνος. Ο κ. Μπόλονι προσπάθησε να ανακατέψει κάπως την τράπουλα με εσωτερικές αλλαγές και το γκολ ήρθε χάρις σε μια ωραία προσπάθεια του Βιεϊρίνια στο 72ο λεπτό.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ έπαιξε λίγο πιο συντηρητικά, έκλεισε διαδρόμους και προσπάθησε να βγει στην κόντρα, σκόραρε όμως από στημένη φάση με τον Γκαρσία και πήρε έτσι την σημαντική νίκη χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ άρεσε σήμερα, είχε διάθεση, τρεξίματα και κίνηση χωρίς την μπάλα, είναι σαφώς βελτιωμένος και σίγουρα στην συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερος.

posted by: libero.fm

2-3 παρατηρήσεις κι από μένα

1. Τελείως ανάπηρη ομάδα αυτή η Βαλερέγκα. Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει καμιά σπουδαία απόδοση κέρδισε πανεύκολα κι είναι από σήμερα στην επόμενη φάση του uefa...

2. Πολύ καλά δείγματα από τον Λαζάρ. Τρέχει, είναι τεχνίτης, παίζει from box to box, αν έρθει σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης σίγουρα θα βοηθήσει..


3. 15 φορές έδιωξε τη μπάλα ο Τσιρίλο, και οι 15 ήταν στις κερκίδες. Φοβερό...


4. Μια απ' τα ίδια κι ο Μαλεζάς...


5. Επιμένω: Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. Το παιδάκι ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να ανταποκριθεί, φαίνεται ξεκάθαρα. Δε μασάω απ' τους διθυράμβους των δημοσιογράφων προς το πρόσωπό του...


6. Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν τρώγεται ούτε στα τοπικά. Εκεί κάνεις φάουλ, παίρνεις την κίτρινη σου και σταματάς τη φάση. Αλλά πού μυαλό...

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Gia ton athanasiadi thelw na pw pos thelei apla dinamosi kai tipota allo . Den exei sosto soma akoma gia seder for . Me ena kalo trimino bari kai presa tha ginei ena seder for me vathmologia 8 gia tin ellada . O PAOK den eixe mexri tora kati kalitero stin idia thesi . Siciliano .

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons