Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ "ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"...

ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ "ΕΞΕΔΡΑ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ!

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ "ΕΠΕΝΔΥΤΗ"

Δεν έχουν προηγούμενο όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ του Ανδρουλιδάκη. O νέος επενδυτής του ΠΑΟΚ Σαχπαζίδης, τόνισε πριν λίγη ώρα ότι ουδέποτε παραχώρησε δηλώσεις για την εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ και ότι μίλησε μόνο με τον Κυριάκο Θωμαίδη τηλεφωνικά για λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που ο αναρτήθηκε και ως δήλωση χτες στο μπλογκ του τελευταίου.

Ο Ανδρουλιδάκης προφανώς σε συνεννόηση με το Θωμαίδη που αρθρογραφεί για την ΕΞΕΔΡΑ, θεώρησε καλό για ακόμη μια φορά να κάνει την υπέρβαση και παρουσίασε με πρωτοσέλιδο μάλιστα δηλώσεις του Σαχπαζίδη στον Μιχάλη Κρητικό.Ο Μιχάλης Κρητικός όμως δεν υπάρχει...Είναι ένα φανταστικό όνομα που χρησιμοποιούν ο Ανδρουλιδάκης με τον Θωμαίδη, όταν θέλουν να παρουσιάσουν ρεπορτάζ που δεν έχουν υπόσταση!!!

Φυσικά ουδέποτε κανένας Μιχάλης Κρητικός δεν μίλησε με το Σαχπαζίδη, από τη στιγμή που το όνομα Κρητικός είναι φανταστικό, δεν υπάρχει και ως εκ τούτου το χρησιμοποιούν από την εφημερίδα για να παρουσιάζουν ψεύτικες ειδήσεις.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Θεσσαλονίκη καθώς αρκετοί ρεπόρτερ ΠΑΟΚ τηλεφωνούσαν από το πρωί να μάθουν πως ο Σαχπαζίδης έκανε δηλώσεις σε ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει .

Η ΕΞΕΔΡΑ που διανύει μαύρες μέρες και έχει χάσει την αξιοπιστία του παρελθόντος, είναι στα δικαστήρια τόσο με τον παλαίμαχο άσσο Αντώνη Αντωνιάδη, όσο και με το Στέλιο Μανωλά για ψεύτικα ρεπορτάζ με την υπογραφή άλλου φανταστικού ονόματος, του Γ Ζώτου που και αυτό είναι ψευδώνυμο που κάποιος χρησιμοποιεί για να γράφει ανακρίβειες και ψέμματα. Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι ως Γ. Ζώτος υπέγραφε πριν λίγα χρόνια αποκαλύψεις στον Αγγελιοφόρο της Θεσσαλονίκης ο δημοσιογράφος-δικαστής που εκδιώχθηκε τότε κακήν κακώς.

Το σημερινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά θέματα που έχουν γίνει τελευταία στην εφημερίδα και που ήταν η αφορμή να αποχωρήσουν πολλοί δημοσιογράφοι...Η ΕΣΗΕΑ όπως πάντα και ο ΠΣΑΤ κάνουν διακοπές που να βρουν χρόνο να ασχοληθούν με τον δημοσιογραφικό οχετό του Ανδρουλιδάκη και των συνεργατών του...

Σας παραθέτω και την συνέντευξη-"παπά" του Σαχπατζίδη: «Όπως κάθε ανώνυμος , αγνός ΠΑΟΚτσης, έτσι και εγώ έκανα τα αυτονόητα. Στήριξα και στηρίζω και θα στηρίζω την προσπάθεια για την δημιουργία ενός μεγάλου ΠΑΟΚ, αντάξιου της ιστορίας του. Καλώ όλους του ΠΑΟΚτσήδες να συμμετέχουν. Ήρθε η ώρα να σπάσουμε το κατεστημένο των Αθηνών και τα πρωταθλήματα να έρχονται στη Τούμπα και όχι να πηγαίνουν στον Πειραιά. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα. Όλοι μαζί ενωμένοι... Σήμερα μπαίνουν στην ομάδα τα πρώτα 500 χιλιάρικα και θα πρέπει να πάψουν να μας αμφισβητούν ορισμένοι»...

Αυτή είναι η δημοσιογραφία σας κ. Θωμαίδη και κ. Ανδρουλιδάκη;;;

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

δεν μας ειπαν ομως οι Παοκτσηδες πως μπηκαν αυτα τα 5(οσα ειναι τελος παντων)εκ. ευρω απο τον Βασιλακη Φλωριδη...
Loco

Ανώνυμος είπε...

giati mas eipan pws evale ta lefta o pateras kai o marinakhs??? dhladh auta ta lefta einai ka8ara kai tou flwridh oxi?? ante kante kamia voutia kalokairiatika

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons