Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Σόου Κανέλλη με το καρβέλι στο βήμα της Βουλής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράσταση έδωσε η Λιάνα Κανέλλη που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με ένα καρβέλι ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα. Με το γνωστό ύφος της η βουλευτής του ΚΚΕ επέκρινε τα μέτρα λιτότητας λέγοντας ότι μια τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο για να αγοράσει αυτά τα δυο βασικά αγαθά.

Ο Ευάγγελος Αργύρης που ήταν προεδρεύων αντέδρασε και της είπε «τι είναι αυτά κ. Κανέλλη; Τι κάνουμε εδω; Εγώ δηλαδή να φέρω και εγώ κοτόπουλα»;

«Σας έφερα αυτά να τα δείτε γιατί με την εικόνα παίζετε. Αυτό το γάλα έχει 2 ευρώ και το ψωμί 0,60. Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι' αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι' αυτά. Και μη μου πείτε πως σας χάλασα το ντεκόρ Βουλής γιατί θυμάμαι τον Στέφανο Μάνο με τουβλάκια προεκλογικά».



Επειδή από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπήρξαν αντιδράσεις η κ.Κανέλλη πρόσθεσε «Στα δύσκολα το γάλα ζεσταίνεται και γίνεται παπάρα». «Δεν είναι εικόνα αυτη πάρτε τα αυτά από το βήμα» επέμεινε ο κ.Αργύρης. «Θα τα καταθέσω στα πρακτικά», απάντησε η κ. Κανέλλη. «Να πάρετε το ψωμί και το γάλα της», απάντησε ο προεδρεύων, «δεν κατατίθενται αντικείμενα στα πρακτικά».

Και μέσα σε όλα αυτά η κ. Κανέλλη απευθυνόμενη στον Παντελή Οικονόμου του είπε «Θα κρεμαστείτε σε πολιτικό - ιστορικό πάσαλο! Σαν την εποχή του Βουλγαροκτόνου».

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

πλεον δεν πρεπει να ειμαστε ουτε δεξιοι ουτε αριστεροι..ειναι δυσκολα τα πραγματα..αυτος ο λακαμας που ειρωνευτηκε την Κανελλη πρεπει να φαει ενα χερακι ξυλο.ακου εκει ''να φερω τα κοτοπουλα''...να μην μπορει να κυκλοφορησει κανεις απο αυτους τους κλεφτες πουθενα..ειρωνευονται κιολας αναθεμα την κωλογενια τους που μας κατεστρεψε και θα τα πληρωσουμε ολα εμεις..

Ανώνυμος είπε...

κοιτα υφος η πουτανα στ 3.42

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons