Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

Το καινούργιο Ipad2!!! Αξίζει να διαβάσετε!



Το iPad 2 προωθήθηκε την Τετάρτη, 2η Μαρτίου από τη Apple και όσοι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε live την εκδήλωση μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε ότι ο Steve Jobs ήταν εκεί. 
Η συσκευή είναι πραγματικά όμορφη.
Είναι τώρα 33% ποιο λεπτή και μέχρι 15% ελαφρότερη. Έρχεται επίσης σε λευκό εάν το επιδιώκεται. 


Το iPad2 έρχεται με ένα τσιπ δύο-πυρήνων A5. Έχει 2 φωτογραφικές μηχανές και βίντεο HD. Μια φωτογραφική μηχανή είναι στο μπροστά μέρος και μία στο πίσω. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο φωτογραφικών μηχανών χρησιμοποιώντας το FaceTime.
Το iPad2 έχει 9.50 ίντσες μήκος κα είναι 7.31 ίντσες ευρύ και ζυγίζει από 1.33-1.35 λίβρες (ανάλογα με εάν πηγαίνετε WI-FI ή WI-FI + 3G). Οι επιλογές αποθήκευσης είναι 16Gb, 32Gb ή 64Gb. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας είναι ακόμα 10 ώρες και οι μεταφορείς είναι AT& Τ ή Verizon. Η οθόνη είναι 9.7 ίντσες διαγώνια με ανάλυση 1024x768. 
Η οθόνη είναι αφής και απίστευτα ανθεκτική. Τα apps που συμπεριλαμβάνονται είναι, FaceTime, PhotoBooth, ταχυδρομείο, σαφάρι, iBooks, βίντεο, φωτογραφίες, Find my iPad, iPod, iTunes, App store, My Maps, Youtube, Game center, σημειώσεις, ημερολόγιο και επαφές.


Ίσως το αγαπημένο μου κομμάτι στην έναρξη του iPad2 είναι η νέα θήκη του.
Καλείται «έξυπνη κάλυψη» και είναι slick! Η κάλυψη χρησιμοποιεί μαγνήτες για να μπαίνει εύκολα στην θέση του. Η κάλυψη είναι λεπτή και προστατεύει την οθόνη. Όταν ανοίγετε την κάλυψη, το iPad2 ξυπνά αυτόματα. Όταν κλείνετε την κάλυψη, το iPad πηγαίνει σε sleep mode. 
Το πραγματικά όμορφο μέρος είναι ότι η κάλυψη διπλώνει και μετασχηματίζει σε μια στάση το iPad έτσι ώστε να μπορείτε να στηρίζεται επάνω η συσκευή έτσι ώστε να μπορέσετε εύκολα να βλέπετε ταινίες να κάνετε σέρφ στο διαδύκτιο ή ακομα και να παίξετε παιχνίδια.


Η κάλυψη διπλώνει προς τα πίσω όπως μια κάλυψη περιοδικών εάν επιθυμείτε να κρατήσετε το iPad σας με τον παραδοσιακοί τρόπος αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή στην πλάτη. 

Η κάλυψη έρχεται επίσης σε 10 διαφορετικά χρώματα. 


Το iPad 2 θα πάει στην πώληση 11 Μαρτίου για $499. 


Η έναρξη επισκιάστηκε σχεδόν από το γεγονός ότι ο Steve Jobs, που ήταν στην ιατρική άδεια για τις προηγούμενες 6 εβδομάδες, προώθησε το iPad2 αυτοπρόσωπος. To δωμάτιο χαιρέτισε τον CEO με μια όρθια επευφημία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons