Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

"ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ 'Η ΤΑΝΚΣ"...

Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα χρειαζόταν τα τανκς να προστατεύσουν τις τράπεζες από τους πολίτες προβλέπει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Συνεχίζοντας τις πρωτοφανείς δηλώσεις του, ο κ. Πάγκαλος, εκτιμά ότι θα σημειώνονταν, παράλληλα, σε όλη τη χώρα αναταραχές, ενώ οι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα.

«Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θεωρεί ότι το Μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί τελικά. Δεν γίνει όμως το ίδιο τονίζει με την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου και τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών εταιρειών. Όπως λέει στα πεδία αυτά ενδεχομένως και να υπάρξουν προβλήματα, καθώς θεωρεί πιθανό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν «κατά».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει βλάκες όσους λένε πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, επιμένοντας ότι «μπορεί να είναι αναλυτές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, αλλά και μόνο που το λένε συνιστά τεράστια βλακεία».

posted by: voria.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons