Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2011

Δε γίνεται να'σαι τόσο βόδι...

Το μυαλό του Μπαλοτέλι φαίνεται πως δεν θα καταφέρει ποτέ να συγχρονιστεί με την πραγματική του ηλικία. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έβαλε ακόμα ένα περιστατικό στο βιογραφικό του που αποδεικνύει την... χαζομάρα που έχει στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τον αγγλικό Τύπο ο Ιταλός επιθετικός άναψε κάποια πυροτεχνήματα που βρήκε στο μπάνιο(!) του με αποτέλεσμα το σπίτι του να πάρει φωτιά! Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο ένας όροφος της πολυκατοικίας του υπέστη σοβαρές ζημιές ενώ το υπόλοιπο σπίτι γλίτωσε από την γρήγορη παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Ο υπέυθυνος της Πυροσβεστικής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Οι συναγερμοί φωτιάς της ιδιοκτησίας δούλεψαν κανονικά και γι' αυτό πρόλαβαν οι ένοικοι και βγήκαν εγκαίρωες. Η φωτιά προκλήθηκε από πυροτεχνήματα". Πλέον αυτή του η ενέργεια αποτελεί ερωτηματικό για το πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Κυριακής.

woop.gr

Ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο γίδι του παγκόσμιου αθλητισμού. Αυτή η βλακεία στο μυαλό δεν του επιτρέπει να κάνει μεγάλη καριέρα, γιατί α μη τι άλλο ταλέντο έχει και μπόλικο μάλιστα...

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ...

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons