Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

Στο εδώλιο ο Απόστολος Γκλέτσος


Θα δικαστεί για το «ξήλωμα» των διοδίων στη Στυλίδα

Στο εδώλιο ο Απόστολος ΓκλέτσοςΕννιά ημέρες απομένουν για τη δίκη του Απόστολου Γκλέτσου, που έχει οριστεί για τις 6 Απριλίου. «Είναι συγκινητικό το ότι οι δημότες με σταματούν στο δρόμο», δηλώνει ο ίδιος.

Η δυναμική αντιμετώπιση του δημάρχου Στυλίδας στο θέμα των διοδίων πριν από λίγους μήνες, βρήκε πολλούς υποστηρικτές και έγινε θέμα ακόμα και στον ξένο τύπο.

Όταν τότε οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, η συμπαράσταση του κόσμου ήταν πρωτοφανής. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στις 6 Απριλίου, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα όσα είχαν διαδραματιστεί τότε.

Δείτε τι απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο LamiaReport για το αν ανησυχεί και εάν σκέφτεται τη δίκη που έρχεται σε λίγες μέρες:

«Καταρχήν δεν ανησυχώ, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Όσο για το αν το σκέφτομαι, σας λέω ότι δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτώ, αφού τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσπαθώντας να λύσω προβλήματα του Δήμου. Είναι όμως συγκινητικό το ότι οι δημότες με σταματούν στο δρόμο και με ρωτούν πότε είναι η δίκη, για να έρθουν στο δικαστήριο να μου συμπαρασταθούν. 

Και δεν είναι μόνο οι κάτοικοι του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας. Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου δέχεται τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα, που ρωτάνε για τη δίκη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, αλλά θέλω να τους πω ότι δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να προστατέψω τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δημοτών μου».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons