Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2011

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ


Σήμερα κάποιες μέρες αφότου έχει ξεκινήσει η επίθεση στην Λιβύη διαπίστωσα κάποια πραγματα τα οποία θα ήθελα να πω .Για ποιον λόγω γίνεται αυτός ο πόλεμος ? Για ποιον λόγω η Μεσόγειος έχει γίνει πάλι το επίκεντρο διαμάχης στο οποίο η Δύση και η Ανατολή συγκρούονται για πολλοστή φορά ? Είναι δίκαιος αυτός ο πόλεμος ?

Ας τα πάρουμε ένα ένα ,ο πόλεμος αυτός αρχικά ξεκίνησε και ορίστηκε ως εμφύλιος . Αργότερα παρουσιάστηκε απο τον κύριο Καντάφι ως πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία , μετέπειτα ονομάστηκε από τους σωτήρες του πλανήτη Αμερικάνους σφαγές αμάχων ανθρώπων(άκου ποιος μιλάει για σφαγές και κακομεταχείρισή αμάχων ,οι άνθρωποι που έχουν γεμίσει το Γκουαντανάμο) . Εγώ θέλω απλά να το δω ως έναν ακόμα τρόπο για να μας αποδείξουν τα σημερινά κατεστημένα το πόσο βρώμικα είναι , το πως οι πληρωμένοι δολοφόνοι του Καντάφι και οι πληρωμένοι σωτήρες Αμερικάνοι με την συμβολή των συμμάχων τους (ντρέπομαι που είμαστε μέσα σε αυτούς ) πολεμούν για την Ειρήνη . ΠΟΛΕΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ? ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ !Η Σύγκρουση Δύσης και Ανατολής όμως δεν μου ξέφυγε .Η Δύση συνεχίζει την ακατάπαυστη χρήση του πετρελαίου για τα πάντα και ξοδεύει τέσσερα βαρέλια για κάθε ένα που αντλεί . Βλέποντας πως να στραφούν στην πυρηνική ενέργεια με περισσότερες μονάδες είναι κάτι το επικίνδυνο βλέποντας το τι συνέβη στην Ιαπωνία πρόσφατα , άρχισαν να προσπαθούν να βρουν νέες λύσεις και καύσιμα ,για να συντηρήσουν όμως την σημερινή τους ανεξέλεγκτη χρήση πρέπει να βρουν και κάποιες νέες μονάδες πετρελαίου .Η Ανατολή που πάντα ήταν το θύμα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να προσπαθεί να μετατραπεί σε θύτης και απειλεί με πολέμους και εξαφανίσεις όλων των ξένων στρατευμάτων .Με τι ρε συ Καντάφι θα τα κάνεις αυτά ?Με τα αεροπλάνα του '80 τα οποία στις στρατιωτικές πόλεις της Ρωσίας (πόλεις στις οποίες διαμένουν μόνο στρατιωτικοί), υπάρχουν ως αντίκες και ο σκελετός του σκάφους για παιχνίδι στις παιδικές χαρές ?
Για μια ακόμα φορά βλέπω πως αυτοί που μας θέλουν πρόβατα κερδίζουν έναν ακόμη πόλεμο και αυτό με θλίβει βαθύτατα . Μακάρι αυτός ο πόλεμος να τελειώσει νωρίς μα όπως λέω πάντα"Το δέντρο τις ελευθερίας πρέπει να ποτιστεί από καιρό εις καιρό με το αίμα τυράννων αλλά και φιλελεύθερων για να παραμείνουμε ελεύθεροι".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons