Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

Οι «κηπουροί» καίνε την Ελλάδα



Ποιος να σώσει την Ελλάδα τέτοιες στιγμές που χρειάζεται αποφασιστικότητα, γνώση των αντοχών της κοινωνίας και πολιτική σοφία.
Που να στηριχθούμε για να ελπίσουμε; Στον υπερβολικά cool κ. Γ. Παπανδρέου που είναι μοναδικός να προεδρεύει στη σοσιαλιστική διεθνή ή να συζητάει με Σαρκοζί και Μέρκελ, αλλά έχει παντελή έλλειψη πείρας και γνώσης γι’ αυτό που λέμε κοινωνικός ιστός και ελληνική κοινωνία;
Ή να στηριχθούμε στον εξαιρετικό πρώην δήμαρχο Πάρου κ. Ραγκούση που είναι έντιμος, υπεύθυνος και σοβαρός, αλλά έχει την πολιτική εμπειρία ενός δημάρχου σε κυκλαδονήσι;
Ή θα μας σώσει ο κ. Δρούτσας ως υπουργός Εξωτερικών που από πολιτική και διπλωματική εμπειρία «τρία πουλάκια κάθονται».
Θα μου πείτε ότι υπάρχει ο κ.Γερουλάνος (από πού ήρθε άραγε;), η κ. Μπιρμπίλη που είχε τη μεγάλη τύχη να γυμνάζετε στο ίδιο στούντιο με τον κ. Παπανδρέου και η Βάρτζελη στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Η κατάρα και η δυστυχία αυτής της χώρας είναι ότι σε αυτές τις πιο κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που καθορίζεται η ζωή μας για τις επόμενες δεκαετίες έχουμε μία κυβέρνηση που μοιάζει με ομάδα μαθητευόμενων μάγων.
Είναι οι «κηπουροί» - φίλοι του πρωθυπουργού που δεν μπορούν να σώσουν την Ελλάδα. Κι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί για ένα λαό που ζει μόνο με δανεικά πλέον των Ευρωπαίων.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons