Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Η FIFA ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΟΦΗ...

Την αποβολή του από κάθε πρωτάθλημα στην Ελλάδα αντιμετωπίζει ως κίνδυνο τιμωρίας ο ΟΦΗ, σε περίπτωση που δεν αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια! Aυτό διεμήνυσε η FΙFΑ στον Μπιτσαξή!

Η γενική διευθύντρια της FΙFΑ για θέματα ομοσπονδιών, Εύα Πασκέ, συναντήθηκε με τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή, παρουσία του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Αν και λεπτομέρειες από τις συνομιλίες δεν έγιναν γνωστές, θεωρείται δεδομένο πως μια ακόμη φορά η κ. Πασκέ ξεκαθάρισε ευθέως ότι σε περίπτωση που ο ΟΦΗ, κατά παράβαση των κανονισμών, συνεχίσει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Μάλιστα, οι κυρώσεις αυτές είναι πολύ σκληρές και σύμφωνα με αυτές η κρητική ομάδα αποβάλλεται από κάθε εγχώρια διοργάνωση, ακόμη και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!
posted by:gazzetta.gr


Tι έγινε με τον ΟΦΗ: Η ομάδα βγήκε τρίτη και θα έπαιζε στα μπαράζ. Την τελευταία στιγμή αποφασίζετα να μην πάρει την αδειοδότηση, όπως και τα Τρίκαλα. Για ποιο λόγω δεν πήρε την αδειοδότηση; Προσωπική μου εκτίμηση:
Για ν' ανέβει ο Λεβαδειακός του φίλου μας του Κομπότη...

Mην ξεχνάμε και την δήλωση πρώην αρχιδιαιτητή ότι αν ο Ηρακλής έδινε τον Βέλιο στον Ολυμπιακό, δε θα 'πεφτε...

Οι Κρητικοί ξεσπούν, βγαίνουν στους δρόμους κι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτικών του Ηρακλείου. Πάλι τίποτα. Υπήρχαν και φήμες ότι απειλείται η ζωή του Πιλάβιου. Η ΕΠΟ κατεβάζει λουκέτο, ο ΟΦΗ πάει στα πολιτικά(!!) δικαστήρια και δικαιώνεται με αποτέλεσμα να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της β' εθνικής!!!

Κι έρχεται σήμερα ορθότατα η Fifa και λέει: Κοίτα κράτος, δε θ' ανακατεύεσαι σε θέματα αθλητισμού, αφού υπάρχει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Βέβαια η Fifa σίγουρα γνωρίζει ότι στην Ελλάδα ποδόσφαιρο=πολιτική...

Το άρθρο 35 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου είναι σαφές αναφέρει ότι «σε περίπτωση που ομάδα ασκεί προσφυγή σε πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες που μετέχει ή θα μετάσχει με απόφαση της Ομοσπονδίας από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρόνο συνεχίζεται η παράβαση».

ΥΓ1: Πως γίνεται ο ΟΦΗ να μην πήρε την αδειοδότηση με ψήφους 2-1 κατά; Ή πληρεί τις προυποθέσεις ή δεν τις πληρεί. Δηλαδή έπρεπε να βγει ή 3-0 ή 0-3...

ΥΓ2: Με το να δικαιωθεί στα πολιτικά δικαστήρια, με τη μία ξεφτιλίζονται τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ...

ΥΓ3 Φτάσαμε μέσα Ιουνίου. Τα μπαράζ πότε θ' αρχίσουν και πότε θα τελειώσουν;;; Είστε για γιέλια μέχρι σκασμού...

posted by: e-diseis.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons