Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

Αποχώρησε ο Παπούλιας από την παρέλαση



Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από το χώρο των επισήμων ο Κάρολος Παπούλιας στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος αγανακτισμένων μπλόκαραν τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα η παρέλαση να μην έχει ξεκινήσει ακόμα.
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αντιδράσεις των διαδηλωτών.
"Λυπάμαι πάρα πολύ.είναι ντροπή. Ήρθα να τιμήσω την πόλη. Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια υβριστικά μηνύματα. Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη, όταν εγώ πολέμησα για την πατρίδα", είπε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, απευθυνόμενος στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, είπε χαρακτηριστικά:
"Εδώ ξεφτιλιζόμαστε και σεις δεν κάνετε τίποτα. Αν σε 10 λεπτά δεν ανοίξει ο δρόμος θα πάρω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα φύγουμε".
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, λίγο πριν τη δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Άμυνας και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, έγιναν στόχος έντονων αποδοκιμασιών πολιτών.
"Μπλόκαραν" τη Μεγάλου Αλεξάνδρου
Με τρεις κλούβες έχουν αποκλείσει την Μ. Αλεξάνδρου οι αστυνομικοί, προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, από όπου αποχώρησε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και πετούν αυγά κατά των επισήμων, ενώ η παρέλαση βαίνει προς ματαίωση, για πρώτη φορά.
Με την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αγανακτισμένοι και αριστεροί διαδηλωτές, έσπασαν τα κάγκελα, μπήκαν στο δρόμο, από όπου θα περνούσαν τα οχήματα και οι φαντάροι, αποκλείοντας τον.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons