Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2011

Νεκροί δύο θεατές σε αγώνα ράλι στο Βελγιο


Δύο θεατές σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν χθες το απόγευμα, μετά την έξοδο από το δρόμο αυτοκινήτου, το οποίο μετείχε στο Ράλι Κοντρόζ, που διεξάγεται στο Βέλγιο, σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Οι διοργανωτές του αγώνα επιβεβαίωσαν τους δύο θανάτους, με θύματα έναν άνδρα 50 ετών και μια γυναίκα 20 χρόνων, της οποίας η αδελφή και η μητέρα συγκαταλέγονται στους τραυματίες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν. Όλα έγιναν όταν το Μιτσουμπίσι Λάνσερ του Ολλανδού Έρικ Μόρε βγήκε από τον δρόμο στη διάρκεια της 7ης ειδικής διαδρομής. Το αυτοκίνητο δεν χτύπησε κάποιον άνθρωπο, αλλά «εκσφενδόνισε» έναν πάγκο και πέτρες προς μια ομάδα θεατών, οι οποίοι ωστόσο δεν βρίσκονταν σε απαγορευμένη ζώνη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό RTBF.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν τις τελευταίες τρεις χθεσινές ειδικές, ενώ ανακοίνωσαν ότι η εισαγγελία θα λάμβανε την απόφαση για το αν θα διεξάγονταν οι οκτώ ειδικές που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ράλι Κοντρόζ είχε βυθιστεί στο πένθος και το 2003. Τότε ένα 14χρονο αγόρι είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο.

express.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons